hårtransplantation%20Jennifer

Jennifers erfarenheter

Hej alla

Jag är ny på den här webbplatsen men jag ville berätta om den fantastiska resan jag har precis kommit tillbaka från. Jag är kvinna och jag har bara gjort en ögonbrynstransplantation. Jag använde ungefär 330 hårsäckar per ögonbryn.

Precis som massor av kvinnor var jag en alltför flitig användare av pincetten i min ungdom och plockade bort alldeles för mycket av mina ögonbryn. Det har förstört mitt självförtroende de senaste 10 åren och jag gömde alltid mig bakom en lugg och ville inte att folk skulle titta på mig på för nära håll, men tack vare folks positiva feedback för Doctor Marwan Saifi som specialist inom hårtransplantation kan jag nu lägga det bakom mig.

Jag hade turen att få det rätt första gången genom att lyssna på vad andra människor hade att säga (alla män). Hursomhelst läste jag massor av bra feedback om Doctor Marwan Saifi i Wroclaw, Polen.

Innan jag beslutade mig för att välja Doktor Saifi utbytte vi många e-post och han svarade snabbt på alla mina e-postmeddelanden. Han försökte aldrig övertala mig eller pressa mig till att välja honom. Jag följde vad ni hade att säga. Han och hans team gjorde mig mycket lättad och fick mig att känna mig välkommen. Jag visste att jag var i trygga händer.

Jag fick en behandling, med konstant en person åt gången, utan paus förutom för lunch. Det var min egen dag, 21a mars 2011 och den tiden tillägnades bara mig. Doktor Saifi och hans team talade mycket bra engelska. Det fanns ingen brist på förståelse i någon punkt.

Vid min ankomst till Polen hämtade en trevlig taxichaufför mig vid namn Chris. Han var vänlig och talade bra engelska. Jag var lite rädd för vad som skulle hända, men jag ville verkligen detta.

Jag gjorde valet och är väldigt glad över att jag gjorde det. Om du letar efter en bra kirurg kan jag mycket gärna rekommendera Doctor Marwan Saifi och hans team som din kirurg. Han har förändrat mitt liv, och även om jag har lite blåmärken just nu, kan jag knappt vänta på resultatet om 4-6 månader. Ingreppet var inte alls smärtsamt, men jag antar att jag borde säga något.

Om jag är tvungen att säga något negativt skulle det vara den lokala bedövningen jag fick i området kring mina ögonbryn lite obekvämt. Jag skulle gå tillbaka till kliniken igen utan att tveka.

"Credit where credit is due" säger jag. Jag hoppas att detta har varit till hjälp för dig i fall du överväger hårtransplantation.

Tack Doktor Marwan Saifi Polen

Orginaltext finns här